Ons üzerinde

TR

Benieuwd waar wij als bedrijf voor staan?

ABZEHK is klantvriendelijk
Wij zijn van mening dat het in elke relatie belangrijk is om zowel goed te luisteren als goed te communiceren. Wij gaan voor een open en eerlijke communicatie. Dat is voor ons de basis voor elke relatie. Door middel van een persoonlijke benadering proberen wij de klant altijd zo helder en transparant mogelijk te bedienen. Wij zijn integer, medelevend, vriendelijk en loyaal naar onze klanten en streven naar enkel tevreden klanten.

ABZEHK is betrouwbaar
Onze klanten kunnen op onze producten en onze service rekenen. Onze klanten kunnen vertrouwen op onze informatie en integriteit. Wij gaan verder dan alleen een verkoop. Ook een goede klantenservice, garantie en het bieden van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding zijn ABZEHK. Ons doel is om een geweldig bedrijf te zijn en te streven naar de beste service van België, Nederland en Duitsland.

Bij ABZEHK gaat om professionaliteit
Wij zijn geïnteresseerd en moedigen variatie in ideeën en meningen aan. We willen weten wat er speelt in de wereld. We luisteren goed en kijken om ons heen. We prikkelen en inspireren elkaar en onze klanten. We zijn steeds op zoek naar nieuwe ideeën. Wij blijven continu innoveren en verbeteringen in onze online winkel doorvoeren.

ABZEHK is kwaliteit
Bij ABZEHK vinden onze klanten kwaliteit in de aangeboden producten, klantenservice, betaalmogelijkheden en transport. Wij monitoren onze kwaliteit continu. We werken uitsluitend met partners die op hetzelfde kwaliteitsniveau zitten en waar nodig de juiste keurmerken bezitten.